miercuri, 29 august 2007

Ariana and Danny






I want to present you two sweet persons: my little sister: Ariana, and my big brother: Danny. Here you have their pictures:



duminică, 26 august 2007

Tabara Paraul Rece



Au trecut cateva zile de cand m-am intors din tabara de la Paraul Rece!
Paraul Rece este o statiune care se adreseaza in primul rand tinerilor, ea fiind situata la aproximativ 8 km de Predeal.
Ce pot spune despre aceasta tabara... Sincer, inainte de a ajunge acolo, nu am fost foarte incantata de ea... Am plecat din Pitesti impreuna cu Ana, o buna prietena si cu Laur (pe care l-am cunoscut cu o zi inainte de a pleca din Pitesti).
La inceput mi s-a parut destul de plictisitor, nu exista decat un singur magazin in care gaseai destul de putine produse, situat la o distanta de aproximativ 700 de metrii de statiune, iar tot ceea ce puteai face erau doar trasee montane!
In fine, am ajuns acolo vineri (17 august) la ora 15:00, dupa ce am parcurs aproximativ 4 km pe jos, ne-am cazat, ne-am cunoscut colegii de camera si am inceput sa cercetam zona!
Ceea ce pot spune, este ca pana la urma, tabara a fost una de neuitat: am avut timp sa ma odihnesc si sa dorm pana dimineata tarziu, acolo i-am cunoscut pe Claudiu, Tabita, Monica si Nicu, niste persoane deosebite, mi-am facut noi prieteni, si am pierdut noptile jucand UNO si vorbind diverse... aaa, si mi-am descoperit o noua pasiune: sa ma uit la TV! hehe!!!
Joi am revenit in Pitesti, si acum o iau de la capat cu ceea ce am lasat aici! ;)

My first page


Deci, iata ca mi-am facut si eu, in sfarsit blog...
Sincer, nu prea stiu cam ce as putea scrie pe aici, insa sper ca voi descoperi pe parcurs... hehe...
Oricum, mi s-a parut interesanta ideea unui blog, am vazut ca multi prieteni au deja, si am zis de ce sa nu incerc si eu?
Ei, si cam atat...